بهمحض شنیدن نام تلفن سازمانی ابری به یاد چه چیزی میافتید؟ سازمانی بزرگ با چند صد نفر کارمند که هرکدام از آنها برای انجام امور روزمره خود به تلفن نیاز دارند. گاهی سازمانها با مشتریهای خود بهصورت مداوم در تماس هستند و این ارتباط با تلفن و امکانات آن بیش از هر زمان دیگری ضروری خواهد بود.
هزینه خرید این تعداد تلفن، سیمکشیهای آن و خدمات اتصال چقدر خواهد بود؟ پشتیبانی، تعمیرات و سایر هزینههای مربوط به تلفنهای سازمانی نیز قطعاً هزینههای سنگینی خواهند بود. امروزه نقش اینترنت و تکنولوژی در پیشبرد اهداف سازمانها روزبهروز در حال افزایش است. برای کاهش هزینههای کسبوکارتان تا انتهای این مقاله همراه ما باشید. در نهایت، پاسخ این سؤال که “تلفن سازمانی ابری چیست؟” را خواهید یافت و با دستاوردهای روز دنیا بیشتر آشنا خواهید شد.
معرفی تلفن سازمانی ابری
خدمات تلفنی و سرویسهای مدیریت تماس نیز به سمت رایانش ابری مهاجرت کردهاند. دیگر خبری از سانترالهای آنالوگ و قدیمی مثل سانترال پاناسونیک نیست. حالا تلفن اینترنتی جایگزین این سیستمهای مدیریت تماس سنتی شده است. بنابراین در سازمانها نیز بهجای هزینههای گزاف برای خطوط تلفن، از تلفنهای ابری استفاده میشود.
در پاسخ به این سؤال که “تلفن سازمانی ابری چیست؟” باید گفت تلفن سازمانی اینترنتی شامل یک پلتفرم مدیریت هوشمند تماس یا درواقع همان مرکزتلفن ابری و خط تلفن اینترنتی است.
استفاده از تلفن سازمانی ابری به شما این امکان را میدهد که به تمامی ارتباطات تلفنی خود از طریق یک پنل مدیریتی یکپارچه نظارت داشته باشید. در ادامه، به جزئیات بیشتری از مزایای این سرویس میپردازیم.
مزایای سرویس تلفن سازمانی اینترنتی برای کسبوکار
۱. از دست ندادن تماسها: تلفن سازمانی ابری تمامی خدمات خود را بر بستر اینترنت ارائه میدهد، بنابراین در هر مکانی که اینترنت در دسترس باشد، امکان استفاده از این سرویس فراهم است.
۲. پشتیبانی دائمی و تخصصی: این سرویس بهصورت اشتراکی به کسبوکارها ارائه میشود. کارشناسان پشتیبانی بهصورت شبانهروزی بر آن نظارت دارند و پاسخگو هستند.
۳. کاهش هزینههای جانبی و استقرار: با استفاده از تلفن ابری، نیازی به خرید سرور، تجهیزات شبکه و سایر ملزومات سختافزاری نیست.
۴. نظارت بر کیفیت پاسخگویی: از طریق گزارشهای تحلیلی میتوان کیفیت پاسخگویی را بررسی و میزان رضایتمندی مشتریان را افزایش داد.
۵. جابجایی محل کار بدون قطعی تلفن: حتی در صورت تغییر مکان کسبوکار، سیستم تلفن سازمانی ابری بدون هیچگونه قطعی به کار خود ادامه میدهد.
۶. جداسازی تماسهای کاری از شخصی: با استفاده از امکانات تلفن سازمانی ابری، میتوان تماسهای شخصی را از کاری تفکیک کرد.
۷. امکان انتخاب شماره تلفن ثابت: کاربران میتوانند پیش شماره استان مورد نظر خود را بر اساس نیاز و بودجهشان انتخاب و خریداری کنند.
۸. جلب رضایت و اعتماد مشتریان: امکاناتی مانند تلفن گویا، سیستم نظرسنجی و پیامکهای تشکر، به بهبود تجربه مشتری کمک میکنند.
۹. امکان یکپارچگی با سی آر ام: تلفن ابری میتواند به نرمافزارهای مدیریت ارتباط با مشتری متصل شده و قابلیتهایی مانند پاپآپ تلفنی و دفترچه تلفن را ارائه دهد.
افزودن دیدگاه