شاید این روزها کمتر کسی درباره فکس صحبت کند، اما واقعیت این است که این ابزار ارتباطی هنوز هم در فرآیند کاری بسیاری از شرکتها حضور دارد؛ با این تفاوت که شکل استفاده از آن دیگر مانند گذشته نیست. در این مقاله، تصمیم داریم شیوه نوین ارسال فکس یعنی «فکس اینترنتی» را معرفی و نحوه ارسال آن را بررسی کنیم. اگر میخواهید بدانید فکس اینترنتی چیست، چگونه کار میکند و چه مزایایی برای کسبوکار شما به همراه دارد، با ما همراه باشید.
فکس ابری یا فکس اینترنتی چیست؟
فکس اینترنتی که با نامهای فکس ابری و فکس آنلاین نیز شناخته میشود، یک روش مدرن برای دریافت و ارسال اسناد بهصورت آنلاین است. این یعنی دیگر نیازی به دستگاه فکس فیزیکی، کاغذ و خط تلفن ثابت ندارید. در این روش، میتوانید اسناد خود را با استفاده از رایانه، تلفن همراه یا هر دستگاه متصل به اینترنت، به شماره فکس موردنظر ارسال کنید. فکس اینترنتی، جایگزینی سریع، ساده و کمهزینه برای فکس سنتی به شمار میرود.
9 مزیت فکس اینترنتی برای کسبوکارها
فکس آنلاین مزایای متعددی نسبت به فکس سنتی و سایر روشهای الکترونیکی برای کسبوکارها به همراه دارد. از مهمترین این مزایا میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- حذف نیاز به دستگاه فیزیکی فکس و خط تلفن ثابت
- کاهش هزینههای خرید، نگهداری و تعمیر دستگاهها
- صرفهجویی قابل توجه در مصرف کاغذ و حمایت از محیطزیست
- سرعت بالاتر ارسال و دریافت اسناد نسبت به فکس سنتی
- امکان دسترسی به فکسها بدون محدودیت مکانی و زمانی
- آرشیو دیجیتال اسناد برای جستوجو و بازیابی آسان و سریع
- امنیت بالاتر در انتقال اطلاعات نسبت به برخی روشهای دیگر
- ثبت گزارش دقیق از زمان ارسال و دریافت
- دریافت و ارسال فکس با گوشی
فکس ابری چه کاربردی برای کسبوکارها دارد؟
فکس ابری نهتنها دریافت و ارسال اسناد را آسان میسازد، بلکه این فناوری میتواند نقش مؤثری در تقویت برخی از روشهای بازاریابی نیز ایفا کند. ارسال فکس اینترنتی به کسبوکارها این امکان را میدهد که پیامهای تبلیغاتی، اطلاعیهها یا پیشنهادهای ویژه خود را بهصورت مستقیم (Direct Marketing – بازاریابی مستقیم) برای صاحبان دیگر کسبوکارها ارسال کنند.
بنابراین در مدلهایی از بازاریابی که بر ارتباط مستقیم و بیواسطه با مخاطب تأکید دارند، فکس اینترنتی میتواند بهعنوان یک کانال ارتباطی کارآمد عمل کند و تجربهای حرفهای از فکس مارکتینگ را در اختیار کسبوکارها قرار دهد. اما بهترین روش برای ارسال فکس اینترنتی چیست؟
ارسال فکس آنلاین رایگان با سرویس فکس اینترنتی نواتل
نواتل، ارائهدهنده راهکارهای یکپارچه ارتباطی، سرویس فکس ابری را نیز در کنار سایر ابزارهای موردنیاز کسبوکار به بازار ارائه میدهد. این فناوری نوین، امکان ارسال فکس از طریق یک پنل تحت وب را فراهم کرده و فرآیند ارتباطات سازمانی را حرفهای ساخته است.
کسبوکارها با استفاده از این سرویس میتوانند بهراحتی فکسهای خود را برای مخاطبان هدف ارسال کنند، بدون آنکه نیاز باشد از پنل مدیریتی خود خارج شوند؛ چرا که فکس اینترنتی نواتل با سایر ابزارهای ارتباطی مانند مرکز تلفن ابری و CRM ابری یکپارچه شده است. ویژگیای که باعث تسهیل مدیریت مشتریان و هدفگیری دقیقتر مخاطبان میشود.
نحوه ارسال فکس اینترنتی در 5 مرحله
برای ارسال فکس آنلاین، کافیست مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید. توجه داشته باشید برای ارسال فکس با گوشی نیز میتوانید با ورود به پنل مدیریتی خود از طریق تلفن همراه این فرایند را دنبال کنید:
1- پس از تهیه خط تلفن ابری، وارد پنل مدیریتی خود شوید و روی دکمه ایجاد فکس کلیک کنید.
2- ایمیل مورد نظر خود را در فیلد زیر وارد کرده و سپس روی گزینه «ذخیره» کلیک کنید. ایمیلی که وارد میکنید باید یک ایمیل رسمی باشد؛ زیرا تمام فکسها از طریق همین ایمیل ارسال و دریافت خواهند شد.
3- برای ارسال فکس، وارد زیرمنوی «ارسال فکس» شوید. سپس فایل سند خود را با فرمت PDF در بخش «انتخاب فایل pdf» بارگذاری کنید. همچنین میتوانید با استفاده از قابلیت Drag & Drop فایل خود را بهراحتی آپلود کنید.
4- ایمیل مبدا را از منوی کشویی انتخاب کنید. در این فهرست، ایمیلهایی که در مرحله پیشین ثبت کردهاید، نمایش داده میشوند و شما میتوانید یکی از آنها را به عنوان فرستنده انتخاب کنید.
5- شماره فکس گیرنده و در صورت نیاز، شماره داخلی مقصد مورد نظر را وارد کنید. اگر قصد دارید فکس را به خط یک شرکت ارسال کنید، نیازی به ثبت داخلی نیست و وارد کردن شماره مقصد کافی است. انتخاب داخلی فرد دریافتکننده (در صورت اطلاع) موجب میشود فکس بدون واسطه به دست ایشان برسد.
6- تعداد تلاشهای مدنظر را انتخاب کرده و در نهایت پس از اطمینان از صحت اطلاعات، بر روی دکمه ارسال کلیک کنید.
فکس آنلاین نواتل، فایل را از طریق بستر ابری به شماره مقصد ارسال میکند. همچنین، شما میتوانید فکسهای دریافتی را بهصورت فایل PDF در زیر منوی «فکسهای دریافتی» خود از قسمت عملیات، مشاهده، دانلود و یا حذف کنید.
افزودن دیدگاه